Tumačenje ciganskih karata možemo naučiti putem profesionalnih savjetnika za tarot, vidovitost i proricanje, ali zahvaljujući pomoći naših stručnjaka razvili smo mrežni alat s kojim možete besplatno pregledavati tarot kartu na mreži.

Kao što znate, ciganske karte koriste se za predviđanje o problemima i sukobima koji nastaju u našem životu. Tijekom besplatnog čitanja ciganske karte odabiru se 3 karte.

Prva karta predstavlja zdravlje savjetnika i njegovu prošlost, druga predstavlja njegovu ekonomsku i radnu situaciju i njegovu sadašnjost, a treća predstavlja njegovu ljubav i njegov ljubavni život ili njegovu budućnost. Ne samo da predstavljaju predstavljanje sadašnjosti, budućnosti i prošlosti, kao što se to događa s ostatkom tarota, ove karte također ukazuju na stanje konzultantova života.

Način čitanja ciganskih karata koji ovdje nudimo je očitanje s tri kartice. Ovo vam daje pregled vašeg sadašnjeg i budućeg života. prvo slovo je uzrok vašeg trenutnog problema. drugi se odnosi na trenutak u kojem živite. I treći vam daje upute i savjete za rješavanje složene situacije u koju ste uronjeni.

Pokazuje vam veliku sliku i otkriva složenost situacije. Prvi će list predstavljati uzrok ovog sukoba, drugi daje naznake o mogućoj evoluciji, treći je savjet proročišta ili rezultat, koji će se zapravo dogoditi sa ili bez vaše intervencije.

Idite na cjelovito čitanje karata i znat ćete što kartice govore o poslu, ljubavi i zdravlju za vaš život. S ovim širenjem moći ćete besplatno konzultirati tumačenje našeg ciganskog tarota.